Philippe CHARLES

Papaverweg 97a

8920 Langemark

Tel: 0478/35.31.81

20+ jaar ervaring

Als schoolverlater in 1991 ben ik gestart als houtbewerker bij een bedrijf dat uitsluitend ambachtelijke trappen vervaardigde. Daarna heb ik nog in een aantal bedrijven gewerkt waar ik de kans gekregen heb om mijn kennis uit te breiden.

Passioneerd professioneel

Het maken van trappen is stilaan een passie geworden. Sinds enkele jaren werk ik volledig zelfstandig en uitsluitend met kwalitatieve producten. Ik bied u dan ook een professioneel vakmanschap aan voor het realiseren van uw trap, zowel wat het ontwerp, de uitvoering als de afwerking betreft.

Alle stijlen

Alle stijlen zijn mogelijk: modern, klassiek, rustiek,... inclusief houten leuningen en balustrades, eventueel in combinatie met inox of smeedwerk.

Ambachtelijk

De trappen worden door mij gemaakt in eigen atelier op ambachtelijke wijze. Ook kunt u bij mij terecht voor alle interieurinrichting (kasten, wanden, plafonds, binnendeuren,...) alsook houten tuinhuisjes, afsluitingen, poorten. De foto's die u terugvindt op deze website zijn uitsluitend eigen creaties. Andere uitvoeringen zijn uiteraard mogelijk.

 

naar boven